A e dini se?

NJOFTIM LIDHUR ME TATIM – TAKSAT NË ZVICËR

Të nderuar Klientë, Partnerë Afarist, Zonja dhe Zotërinje

Çdo vit tatimpaguesit në Zvicër i dhurojnë shtetit të holla duke paguar me shumë tatim se sa duhet.

Ne në fillimin e çdo viti kalendarik pranojmë formularët e tatimit nga institucioni Tatimor (Steueramt).

Zyra jonë Asllani – Law Office në  Winterthur që nga viti 1998 ofron ndihmë profesionale lidhur me çështjen e tatim taksave në Zvicer duke marrë përsipër çështjen tuaj të tatimit edhe procedurën e kontrollimit dhe të ankesës së mundshme per Persona Privat dhe Biznese me vendbanim në Zvicër.

Ju falenderojme per besimin tuaj.

Asllani – Law Office

lic. iur. Shani ASLLANI                                  Tel. 052 721 33 45