Phone: +41 52 721 33 44     Email: zyraepensioneve@gmail.com
PENSIONI

PENSIONI

E drejta Juaj Sociale dhe Juridike

ZYRA E PENSIONEVE

E krijuar më 1998 në Zvicër nga Shani A s ll a n i, jurist i diplomuar

Latest Posts

Pensionistë – si të paguani më pak tatim

Juni 15, 2017 | Keine Kommentare

Për shumicën e pensionistëve pas daljes në pension, të ardhurat bien ndjeshëm. Kjo nuk do të thotë domosdo që edhe fatura tatimore të jetë më e ulët dhe ata të paguajnë më pak tatim.

Në fakt, ky është një lajm që Read more »